L’Amposta Lagrama està en quinta posició i segueix amb pas ferm per consolidar-se entre les cinc primeres posicions en aquesta primera volta. L’última victòria a casa davant l’Associació Lleidatana per 27 a 15, l’apropa a l’objectiu de la temporada, la permanència a la divisió d’honor Plata.

La propera jornada les ampostines es desplaçaran a Eivissa, per enfrontar-se al BFIT ANTS Muchoticket Puchi.

Fitxa del partit

Alineació CH. Amposta Lagrama: Marta Gàlvez, Paula Ribes, Georgina Vila (7), Esther Juncosa (6), Gemma Gàlvez (3), Ohiane Castillo, Maria Margalef, Noelia Làzaro, Lluïsa Hierro, Xoana Iacoi (5), Laia Hernández (1), Zulema Asensio (1).

Alineació Associació Lleidatana: Mariama Koa, Tais Bernis (2), Marina Graell (2), Maria Mayol, Blanca Martínez (1), Iris Bernis, Irina Pop (2), Maria Alferez, Emanuela Precup (8), Clara Farras, Mar Vujasinovic, Arianna Tangetti.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre