Quan encara no fa un mes i mig de la darrera apagada de llum, ahir el centre de Tortosa va patir una nova aturada del subministrament elèctric amb una nova avaria que va deixar a les fosques als usuaris.

Segons informava l’ajuntament de la capital del Baix Ebre a les seves xarxes socials la incidència afectava la zona del pont de l’Estat que conecta el barri de Ferreries amb el centre on hi ha el nucli antic de Tortosa. Una situació que va fer que el consistori de la població fés la conseqüent incidència a la companyia elèctrica Endesa, per tal de reestablir el fluxe elèctric amb la màxima brevetat possible.

1700 abonats sense llum al mes d’octubre

Gairebé 1700 usuaris es van quedar sense llum el passat mes d’octubre durant més de vuit hores afectant els barris de Ferreries, Remolins, la zona centre i la Raval de la Llet, a causa de l’incendi que es va produir en un transformador situat a la part trasera de l’ajuntament. Una situació que va provocar les pertinents denúncies dels abonats que van patir desperfectes o pèrdues en els seus negocis.

Pla general del Bombers treballant per apagar el foc de la sala de transformadors de l’Ajuntament de Tortosa. Imatge del 3 d’octubre de 2018.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.