El president de l’Associació Catalana de Municipis, David Saldoni, ha participat al consell d’alcaldes del Baix Ebre. En aquesta reunió ha explicat als alcaldes la importància d’unir esforços per treballar conjuntament tres àmbits crucials per tots els municipis com la formació dels treballadors públics, la compra pública i els reptes del món local.

Saldoni ha explicat l’oferta de l’ACM pel que fa a cursos de formació per càrrecs electes, tècnics i treballadors municipals. També ha reremarcat la importància de treballar conjuntament els ajuntaments de Catalunya així com els consells comarcals en la compra pública.

Amb tot, el president d’ACM ha recordat al Consell d’Alcaldes del Baix Ebre, que des de l’Associació hi són per oferir-se al territori, escoltar i recollir opinions dels alcaldes del Baix Ebre i per unir esforços i poder plantejar conjuntament els reptes de tots els municipis de Catalunya.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre