Els Mossos d’Esquadra van detenir un home, veí de Camarles, que ha via establert un punt de venda de drogues al seu domicili. La detenció es va fer aquest dijous 22 de novembre. El detingut és un home de nacionalitat colombiana i 51 anys. Se l’acusa d’un presumpte delicte contra la salut pública i avui ja ha passat a disposició judicial.

Els Mossos, amb la col·laboració de la Policia Local de Camarles, van iniciar una investigació arran de diverses informacions que apunten que un domicili de la localitat es traficava amb estupefaents. Després d’establir un operatiu de vigilància dels accessos al domicili, els agents van poder contrastar la informació. Es va observar que diàriament es produïa una constant entrada i sortida de persones, les quals estaven molt poca estona a l’habitatge. També es van identificar diverses persones després de la seva visita al domicili i es va comprovar que portaven substàncies estupefaents.

Ahir 22 de novembre, els Mossos d’Esquadra van efectuar una entrada i perquisició en l’esmentat domicili i en un magatzem. Durant l’escorcoll van comissar 17 paperines de cocaïna, 69 grams de cocaïna en roca, un pot amb cabdells de marihuana, una bàscula de precisió i substància de tall, així com la quantitat de 1.170 euros en efectiu.

El detingut ha passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa i ha estat decretada la seva llibertat amb càrrecs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.