La vuitena edició del canicròs de Masdenverge va ser la primera prova del calendari del circuit de les Terres de l’Ebre d’aquesta modalitat que tindrà continuitat el proper 23 de desembre a l’Aldea, el 10 de febrer a Campredó i el 17 de març a Amposta. El guanyador del circuit de 2017, Aitor Tomàs amb Rei, es van imposar a Masdenverge, i Gina Brull s’estrenava en aquesta modalitat amb victòria, amb el seu gos Max.

D’altra banda, la cursa i caminada de Masdenverge va arribar a la desena edició amb més d’un centenar de participants, tot i que les pluges dels darrers dies va obligar a canviar certes parts del recorregut, però va cloure amb un balanç positiu. En aquesta edició de 15 quilòmentres van guanyar Edu Pla i Àngela Barón.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre