El Club Voleibol Roquetes va presentar aquest cap de setmana tots els equips que formen part de l’entitat la temporada 2018/2019, l’any que es commemoren els 25 anys d’ençà la seua creació.

Aprofitant que tots els equips jugaven a casa, el club va ralitzar aquesta acte al pavelló municipal, on van saltar a la pista els cinc equips en competició: l’infantil femení, el cadet femení i el juvenil femení, mentre que en masculí compten amb el juvenil i el sènior. Però també hi eren presents els més dels quaranta petits jugadors que formen part de la base del club, l’Escoleta. Es va crear ara fa tres anys amb una desena de xiquets i xiquetes però l’increment ha sigut molt positiu, mostrant la passió del municipi pel voleibol.

La jornada va ser també emotiva, ja que es va retre homenatge a Benjamín Cuevas, president durant 20 anys del club i que enguany ha deixat el càrrec. El passat 19 de novembre l’assemblea va ratificar aquesta decisió i Joan Mulero encapçalarà la nova junta que actualment s’està formant. En el seu discurs Cuevas va agraïr a jugdors, pares i socis la tasca que han realitzat durant aquests 25 anys per mantindre el club i l’afició al municipi.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.