Meritxell Roigé ha rebutjat les crítiques de la Plataforma en Defensa de l’Ebre al seu nomenament com a Presidenta del Consorci d’Aigües de Tarragona. L’alcaldessa de Tortosa creu que és millor que les decisions d’aquest ens que gestiona el mini transvasament de l’Ebre a Tarragona es gestionin des del territori i no des de fora.

“Amb tot el respecte, vull recordar que cap partit polític va votar en contra a aquest nomenament. Crec que les coses és poden millorar des de dins que criticar-les des de fora o que les gestionin un altre. És millor que s’estigui gestionant des de les Terres de l’Ebre que des de Tarragona”, ha dit Roigé durant l’Entrevista de Canal Terres de l’Ebre.

Com a presidenta del CAT, Roigé ha explicat que vol explorar si es possible reduir les aportacions de cabals del riu. “Hem de treballar per veure si la concessió que hi ha és la que es necessita o si podem fer una disminució, també si es pot reduir en termes d’eficiència mediambiental”.

La PDE havia demanat amb un comunicat que Roigé, en tant que alcaldessa de Tortosa, només podia optar a dissoldre el CAT. Per la plataforma, si la presidència de Roigé és “continuista” serà negativa pel territori perquè “ajudarà a perpetuar un model de desenvolupament que ens perjudica”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre