Els socialistes de l’Ebre lamenten que no s’hagi concretat quan arribarà i com es gestionarà la línia d’ajuts que la Generalitat va apuntar que engegarien per solucionar els greuges que va causar el temporal al territori. Remarquen que la única preocupació del Govern és crear la República catalana i no solucionen els problemes reals dels ciutadans. En aquest sentit, l’alcalde de Sant Jaume exigeix al Govern de Quim Torra que concreti el calendari dels ajuts que van prometre que otorgarien al territori.

Una altra de les crítiques del PSC és que el president de la Generalitat, Quim Torra, no abordés el tema de la regressió del Delta durant la visita institucional del passat cap de setmana.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.