La Generalitat ha començat les obres de reparació de la carretera C-12 tres setmanes després de patir un esfondrament durant el temporal de llevant. Un tram del punt quilomètric nou entre Amposta i Tortosa, a la zona de la Carrova, va ser arrossegat per la força de l’aigua que baixava pel barranc de la Galera.

No es van produir danys personals, però durant aquestes tres setmanes s’ha donat pas alternatiu als trànsit mitjançant un semàfor. En aquest temps, només s’havia part de la runa i del canyissar que es va escampar per l’asfalt, i es va senyalitzar l’esfondrament amb cons. Per fi, des d’aquest divendres han començat unes obres de reparació que tindran aproximadament un mes de durada. Els treballs també contemplen netejar i arranjar el barranc de la Galera.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.