Victòria de l’Handbol Club Perelló i el CH Ascó a Lliga Catalana

2018-11-06T21:00:14+00:006 de novembre de 2018|Esports| |, |0 Comentaris

Aquesta jornada ha sigut molt positiva per als equips ebrencs de lliga catalana, l’Handbol Club Perelló i el Club Handbol Ascó. D’una banda, el Perelló es va imposar a casa a les Franqueses per 20 a 14, i de l’altra que l’Ascó va guanyar de forma contundent a la pista de l’OAR Gràcia Sabadell per 19 a 30.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Escriu un comentari
X
X