L’Handbol Amposta va sumar aquest cap de setmana la quarta victòria consecutiva i se situen cinquenes a la taula classificatòria. Va ser a la pista del Sant Joan Despí on es van imposar 18 a 19.

Després d’un parcial de 4 a 0 a favor del Sant Joan Despí, l’Amposta Lagrama es veure obligat a reaccionar i minuts després va aconseguir l’empat a 8. Després d’un minuts de joc més igualat, les ampostines van marxar als vestidors amb 9 a 10. A la represa l’Amposta sempre ha anat per davant al marcador, fins a arribar amb un avantatge de 14-19. Tot i que a cinc minuts finals la falta concentració i l’exclusió d’Esther Juncosa va fer trontollar el triomf.

Fitxa del partit

Alineació Handbol San Joan Despí
Anna Sancho, Valeska Andrea (4), Andrea Garrido, Laia Faixo (1), Elena Rodríguez, Marcel.la Esquerra (1), Ana Paula, Paula López (1), Alèxia Picas, Olalla Calvo (4), Mireia Sancho (1), Anna Mateo, Maria Pérez, Manuela Zavala (4), Anna Villalva (2), Claudia Sabaté.

Alineació CH Amposta Lagrama
Marta Gàlvez, Paula Ripoll, Georgina Vila, Sara Alonso, Esther Juncosa (4), Gemma Gàlvez (2), Ohiane Castillo, Maria Margalef, Noelia Lázaro, Lluïsa Hierro, Xoana Iacoi (4), Laia Hernández, Zulema Asensio (9).

Classificació

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.