A partir d’aquesta tarda es reobrirà el trànsit al carrer Montcada, una vegada que ja han avançat els treballs de desenrunament dels habitatges deshabitats que es van esfondrar el 14 d’octubre. No obstant això, les tasques encara continuaran uns quants dies més per acabar d’enderrocar la part interna dels immobles, per la qual cosa es restringirà el pas de vehicles durant les hores en què les màquines excavadores continuen treballant.

D’aquesta manera, aquest dimecres a la tarda ja es permetrà el trànsit rodat pel carrer Montcada, a partir de les 18.00 h. El carrer es mantindrà obert fins divendres, quan l’empresa encarregada de la neteja del solar reprendrà els treballs. Aquell dia, la via quedarà tallada al pas de cotxes de 8.00 a 18.00 h, i dissabte, de 8.00 a 14.00 h. Posteriorment es tornarà a reobrir durant tot el cap de setmana fins dilluns, quan continuaran els treballs.

Aquesta tarda també s’habilitarà l’accés dels vianants pel carrer Montcada, que quedarà obert ja fins que acaben les obres mitjançant un pas habilitat temporalment.

A partir d’aquest moment també podran tornar a casa seua les cinc persones que havien sigut desallotjades preventivament dels immobles situats als números 40, 44 i 46.

La circulació de trànsit al carrer Montcada quedarà, doncs, de la següent manera:
– dimecres, obert a partir de les 18.00 h
– dijous, obert tot el dia
– divendres, tallat de 8.00 a 18.00 h
– dissabte, tallat de 8.00 a 14.00 h
– diumenge, obert tot el dia
– a partir de dilluns, tallat de 8.00 a 18.00 h fins al final del desenrunament

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez