La urbanització Serramar, a Alcanar Platja, ha sigut una de les zones més afectades de la llevantada pel desbordament del barranc del Llop. Els danys són incalculables i alguns veïns van haver de saltar d’una teulada a una altra per poder sortir de casa.

Una retroexcavadora arregla els esvorancs d’aquest carrer de la urbanització Serramar d’Alcanar Platja. Ha sigut una de les zones més afectades per la llevantada. El desbordament del barranc del Llop va provocar divendres al vespre innumerables danys. Cotxes irrecuperables, murs caiguts, portes de garatges arrencades… Destrosses per la força de l’aigua, que va arribar a superar el metre d’alçada dins les cases, i moments de pànics i molta preocupació entre els veïns.

És el cas de la Mercedes i la seua família. Ni divendres ni dissabte han dormit a casa. Amb la por encara al cos, donen el cotxe per perdut i esperen a que passi el cap de setmana per avançar amb l’assegurança i començar a quantificar els danys. Mare i filla estaven soles a casa. En qüestió de minuts, es van veure en una situació crítica.

Aquí els danys es van concentrar en una desena de cases i al càmping els Alfacs, tot i que les afectacions s’estenen a altres urbanitzacions i nuclis i camins rurals del terme d’Alcanar.

Autor:

Periodista.