El delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre defensa el desviament de vehicles pesants per l’AP-7 amb bonificacions i la gratuïtat pels residents com l’única eina disponible ara per ara per reduir la sinistralitat i augmentar la seguretat a l’N-340. Complert el primer mes des de la posada en marxa de la polèmica mesura, Xavier Pallarés entén les controvèrsies i lamenta el perjudici que suposa també pels negocis a peu de carretera. Avança que en una reunió amb alcaldes per fer un balanç preliminar, ningú ha renunciat a les noves rotondes projectades. Reduir trams de doble línia continua és una de les mesures que s’està estudiant.

Solució per l’Illa dels Bous

En una entrevista a Canal Terres de l’Ebre, Pallarés ha avançat que és qüestió de dies fer efectiva la solució pels animals salvatges de l’Illa dels Bous, amb dos contractes menors perquè un ramader se’n cuidi.

La taula de mobilitat, per al novembre

Sembla que aviat també es desencallarà un altres dels temes al calaix des de fa mesos. La primera setmana de novembre està previst convocar la Taula de Mobilitat. Entre altres, ha de tractar les noves freqüències i parades de la línia R-16 abans que estigui enllestit el desdoblament de la via entre Vandellòs i Tarragona.

Autor:

Periodista.