Amb aquests dos gols donaven la momentània sorpresa els ampostins a la pista del líder. Després d’un inici dubitatiu els vilanovins van reaccionar i van aprofitar per donar-li la volta al partit ja abans del descans, amb el 3 a 2.

A la represa l’efectivitat del conjunt local va sentenciar el partit mostrant-se letal en atac davant un rival que s’estavellava als pals. Després d’aquestes quatre primeres jornades en les quals no han sumat, l’objectiu del club se centra en donar sortida als joves.

D’altra banda bon empat el que va aconseguir el Patí Flix a la pista del Sitges on van empatar a dos gols, en la primera ensopegada dels sitgetans que els costava el lideratge. El Flix és vuitè classificat amb set punts, després de dos victòries, un empat i una sola derrota.

De cara a la propera jornada els dos conjunts ebrencs han ajornat els seus compromisos de lliga, els ampostins davant el Valls i els riberencs rebent al Vilanova.