Una casa deshabitada s’ha ensorrat aquest diumenge al vespre a Tortosa. L’edifici, de planta baixa més tres pisos, està situat al número 33 del carrer Montcada i estaria tapiat. Segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat, l’avís s’ha produït cinc minuts abans de les vuit del vespre. Com a mesura preventiva s’han desallotjat almenys onze veïns de les cases del costat. L’habitatge situat al número 35 també ha patit danys que s’estan avaluant. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues unitats del SEM i tres patrulles de Mossos d’Esquadra, Policia Local i Guàrdia Civil. El carrer ha quedat tallat mentre es procedeix a sanejar la zona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.