El Tortosa va encaixar la primera derrota de la temporada diumenge al camp del Torreforta. Un gol dels locals al primer temps del partit els va servir per imposar-se davant un conjunt tortosí desconegut al primer temps. A la represa van posar setge als dominis locals, però no van poder evitar la primera ensopegada de l’any. Una derrota que va saber aprofitar la Pobla de Mafumet B que vencia per 1 a 2 a Vila-seca, per passar a ocupar el primer lloc de la taula.

Un altre dels duels que centraven l’atenció era el Móra la Nova-Camarles. Un partit on els moranovins van salvar l’empat a tres in extremis en un partit que va tenir alternatives al marcador.

L’altre duel de rivalitat ebrenca entre l’Amposta i el Gandesa, va acabar sense gols tot i que es van generar diverses oportunitats per marcar a les dues àrees.

La classificació:

La Pobla de Mafumet B relleva al Tortosa al lideratge. L’Ampolla és tercer empatat a punts amb els roig-i-blancs. Les places de descens són per al Vila-seca, Amposta, Pastoreta i Reddis, que tanca la taula amb un sol punt.