No van poder tenir bona estrena de temporada a casa, els dos conjunts ebrencs que militen a la Lliga Catalana d’handbol femení.

L’Ascó, que defensava el lideratge aconseguit a la primera jornada, no va poder davant la ferrea defensa del Canovelles que s’imposava al descans per 8 a 13. A la represa ho van seguir intentant sense sort les de la Ribera d’Ebre, que finalment cedien la primera derrota de la temporada per 18 a24.

Per la seua banda el Handbol Club Perelló van acusar les imprecisions en atac i van tornar a caure aquest cop com a locals, davant el Handbol Gavà que s’imposava per un ajustat 19 a 21. Les pèrdues de pilota en les accions ofensives els van passar factura i quan van tenir l’opció per empatar, ja a la recta final, van errar en el llançament. Les jugadores de Sasha Jovic miraran d’aconseguir la setmana vinent la primera victòria del campionat en el desplaçament a Banyoles.

La classificació:

Lideren la taula després de les dos primeres jornades de lliga el Granollers Atlètic i el Pardinyes Negre amb quatre punts. Ocupen les places de descens el Handbol Club Perelló, Sant Boi, Handbol Banyoles i les Franqueses, encara sense puntuar.