El sénior masculí del volei roquetes va encetar amb victòria la temporada a primera divisió amb un 0 a 3 a la pista del CV Cunit (23-25/19-25/23-25). La jove plantilla segueix ajustant les dinàmiques d’equip i mostrant un bloc homogeni amb gran capacitat competitiva. El primer i tercer set va tindre molts errors no forçats, mentre que en el segon set ofereixen un joc més sòlid i efectiu.

Juvenil femení. Les juvenils han guanyat 1-3 en el  primer partit contra Cv Torredembarra. Continuen en la bona dinàmica de la temporada passada.

Cadet femení. Van perdre el rimer partit de la temporadaerdut 3-0 contra el Cv Torredembarra. Les cadets van estrenar sistema de joc, notant una millora en general, però encara han demillorar i fixar les posicions al camp.

Infantil femení. Victòria de l’infantil femení 1-3 al camp del Cevol Torredembarra. Partit molt igualat on les roqueteres han dominat amb el saque i unabona actitud defensiva. Destaca del partit la remuntada del tercer set on després d’anar perdent per 5-6 han aconseguit donar la volta al marcador.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.