Torna el derbi. Dos temporades després el Tortosa i l’Amposta s’enfronten en un duel que arriba en una situació radicalment oposada per ambdós conjunts. Els tortosins arriben líders de la categoria sense haver cedit ni un sol punt després de guanyar els quatre compromisos disputats fins ara. Per contra els ampostins només han pogut sumar un punt en aquest inici de campionat i són penúltims a la classificació amb un sol punt.

L’equip entrenat per Germán Inglés vol allargar l’estat de gràcia pel qual atravessa, tot i que presenta nombroses baixes per aquest partit. Els germans Domínguez són baixa de cara al derbi i s’afegeixen al llistat d’absències que tindrà el conjunt roig-i-blanc amb Gerard Bes encara absent. i són dubte fins a darrera hora Cristian Díaz i Pol Benito. Per contra el tècnic recupera a Jordi Tomàs ja recuperat de l’operació que li van practicar. El club ampostí afrontarà el duel amb dos úniques absències de Pau Valmaña i Jan.

El conjunt tortosí es presenta a aquest partit havent marcat onze gols i encaixant-ne tan sols dos, uns guarismes que li han valgut quedar-se líder en solitari en la jornada passada, després de l’empat del Riudoms a Vila-seca. El quadre de Jordi Font de moment ha tingut més dificultats de marcar gol i només n’ha celebrat tres, mentre n’ha encaixat vuit.

Un partit que es podrà veure íntegrament en directe al Canal Terres de l’Ebre a partir de tres quarts de cinc de la tarda i en les diferents reemissions que s’oferiran. Es podrà tornar a veure a dos quarts de set la mateixa tarda de diumenge, a dos quarts d’una de la nit i les dotze del migdia de dilluns, a les deu de la nit dimarts i a les onze de la nit dijous.

📺 El Partit: CD Tortosa vs CF Amposta // Diumenge 17h

📺 Aquest diumenge, el nostre futbol es viu a Canal Terres de l'Ebre!👉 A les 17h hores retransmissió en directe del partit entre el CD Tortosa i el CLUB FUTBOL AMPOSTA.⚽️ Un dels partits més esperats de 2ª catalana amb un #Tortosa líder amb tots els partits guanyats, i on l’#Amposta atravessa un moment crític amb només 1 punt punt dels 12 possibles.⚽️ I tot seguit, a les 22.30h de la nit, Michel Viñas Fabregat repassarà al ‘Minut 91’ tot el que ha donat de si el partit i la jornada futbolística del cap de setmana, amb les millors imatges, tots els gols i l’anàlisi de tots els partits.Aquest diumenge sintonitza Canal Terres de l’Ebre. Passió pel nostre futbol! 💪

Publiée par Canal Terres de l'Ebre sur Jeudi 27 septembre 2018

Els horaris de la jornada:

Tots els partits amb representants ebrencs es juguen diumenge. A les dotze del migdia el Móra la Nova i l’Ulldecona es desplacen als camps del Catllar i la Canonja. A les 4 la Sénia rep al Vila-seca, mentre a les cinc es disputen el Camarles-Valls, l’Ampolla-Reddis i el Tortosa-Amposta. Tancarà la jornada el Gandesa-la Pastoreta a partir de dos quarts de sis.