El Delta Birding Festival és ja l’esdeveniment d’ornitologia de l’any al nostre país. Aquest cap de setmana s’ha celebrat la seva cinquena edició amb un creixement d’assistents tot i haver doblat l’oferta d’activitats respecte a l’edició de l’any anterior. El principal objectiu d’aquest festival és que petits, grans, professionals i amateurs prenguin consciència de la importància de conservar la natura i els ocells.

La particularitat d’aquest festival és que és l’únic en tot l’estat que destina els beneficis econòmics a la conservació de les aus. Tant l’any passat com aquest els destina a l’estudi de la tórtora i el per què de la davallada en la seva població. El Delta de l’Ebre és una de les zones més humides de la mediterrània occidental, que permet observar a milers d’ocells mentre fan la seva ruta migratòria. El Festival també és tot un atractiu pels amants de la fotografia. Els seus paisatges idíl·lics, la seva fauna i flora fan que molts fotògrafs s’apropin a capturar aquestes estampes, tant si en són experts com si són amateurs.

El Delta Birding Festival tanca la seva cinquena edició, amb un gran èxit de convocatòria. Val a dir que entre els assistents, provinents d’arreu del món, guanyen terreny cada cop més els estrangers.