Correctiu de l’Hospitalet a l’Ascó. El conjunt barceloní va guanyar per 4 a 0 en un partit que van dominar des de l’inici. En el minut 5, en la primera jugada dels locals, Ton supera la sortida del porter asconenc, Eudald, i marca el primer del partit per a l’Hospitalet. Al minut 17, l’exdavanter asconenc, Cheikh té el segon per als barcelonins, però atura Eudald. Als trenta minuts de partit Hèctor Garcia i Xavi Jaime ho intenten, però el porter local i la falta d’encert eviten el gol riberenc. Poc abans del descans, quan millor estava l’Ascó, els locals marquen el segon en un cop de cap. A la segona part, l’Ascó surt millor, té més el control de la pilota, juga i comença a arribar a porta, però al 62, Cheikh marca el tercer.  El quart arriba al 75, de les botes de Critian Alfonso

Fitxa tècnica

Alineació Hospitalet: Aliaga, Gabriel, Rodri, Canario, Salinas (Ripoll m’55), Diego, Ton, (Alfonso m’63) D. Jiménez, Cheikh (Kevin m’76), Eudald, Javi Lara.

Alineació Ascó: Eudald, Pato (Joan Domingo m’45), Argilaga, Artur, J. Ramón, Sardà, Peke, Xavi Jaime, Hector García, (Janii m’60),Miranda, Masqué (Toldrà m’45)

Gols: Ton 1-0 m’5: Ton 2-0 m’45: Cheikh 3-0 m’61: Alfonso 4-0 m’75

Àrbitre: Bernat López Mas

Assistents: Xavier Delgado Mesa, i Pol Toril Bagen.

Targetes: grogues a Rodri, Eudald i Ripoll de l’Hospitalet: groga a Argilaga de l’Ascó.

Classifiació

El Prat és el nou líder de la categoria amb 14 punts. Amb un punt menys el Llagostera és segon, i amb 12 es troba el Terrassa amb 12. Empatats a 11 punts estan la Pobla i l’Hospitalet en quarta i quinta posició. L’Ascó es dotzè amb 7 punts. Tanquen la taula Castelldefels, Martinenc i Vilafranca amb 4 punts.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez