Arriba l’hora de la veritat per a l’handbol Amposta-Lagrama amb l’imminent inici de la temporada. Després de quinze dies de pretemporada les ampostines afronten el debut a la lliga a la sempre complicada pista del Sant Quirze, equip que va quedar classificat la lliga passada un punt per sobre de les de la capital del Montsià.

El repte es presenta complicat d’entrada, tenint en compte el relleu generacional que ha patit el sènior de l’Amposta-Lagrama. Fins a vuit baixes ha tingut l’equip respecte a la temporada passada, que han hagut de suplir-se amb jovens sortides del planter.

El Sant Quirze, que compta amb jugadores experimentades i de prestigi com Gal·la Carreras, Marina Cadenas, Núria Mateu o Marta Barbeito entre d’altres, intentarà imposar-se al conjunt ebrenc, com ja van fer en el primer compromís de la pretemporada de forma clara. Les vallesanes han sumat victòries en els partits de preparació que han disputat a excepció de la Supercopa Catalana, on van caure per un ajustat 23 a 21 davant el Sant Vicenç, rival que es trobaran a la lliga.

El partit arrancarà al pavelló municipal de Sant Quirze a partir de dos quarts de vuit del vespre amb arbitratge a càrrec de la parella formada per Marc Abadia i Jordi Altés.

Els horaris de la jornada:

Una primera jornada que es disputa íntegrament en dissabte. Quatre compromisos estrenaran la lliga a partir de les sis de la tarda: l’Elda-Sant Vicenç; el Muchoticket Puchi-Joventut Mataró; l’Associació-Lleidatana-Agustinos Alacant i l’Unizar Dominicos-la Roca. A dos quarts de vuit serà el torn de l’Amposta-Lagrama a la pista del Sant Quirze, mentre tancarà la jornada a partir de les vuit el Benidorm davant el Sant Joan Despí.