Raimon Borrull és el nou president del Club Deportiu Roquetenc, en substitució de la presidenta sortint Loli Mulero. Dimecres la nit en l’assamblea general de socis, es va produir la dimissió en ple de la junta directiva sortint. El relleu però estava garantit amb Borrull com a president i deu membres en els diferents càrrecs de la junta directiva.

D’acord amb els estatuts del Club Deportiu Roquetenc va tenir lloc dimecres al vespre l’Assamblea General Ordinària de Socis, en la qual la junta directiva un cop esgotat el mandat legal va presentar la dimissió en plé.

S’obria un procés electoral en el qual l’unica canditura que ha mostrat la voluntat de seguir tirant endavant el club es la que formen la majoria dels membres de l’anterior Junta.

Per la qual cosa s’ha signat l’acta de constitució de la nova Junta Directiva en la que un dels canvis més significatius és a la presidència.  Loli Mulero ja havia manifestat la voluntat de deixar el càrrec de presidenta, encara que seguirà col·laborant amb el club, i s’ha nombrat un nou president que ja ha prés possessió del càrrec. Es tracta de l’exjugador del club Raimon Borrull.

La nova junta que estarà al costat de Borrull està formada per deu membres. A part de la presidència els càrrecs principals seran ocupats per Teresa Tafalla com a secretària, Sergi Cid com a tresorer, Miquel Àngel Campos com a vicepresident i premsa i Xavi Genaro com a director esportiu.

Per la part esportiva el club roquetenc afronta la visita en el segon compromís de lliga al municipal de Batea, davant un dels màxims favorits a l’ascens. Tot i així, els roquetencs voldran allargar la bona estrena del campionat després de desfer-se per cinc a dos del Sant Jaume. Un partit que arrancarà a les cinc de la tarde del diumenge.