Aprofitant el marc de festes de la Cinta, el dia de la patrona, el Centre d’Esports Tortosa va disputar el seu primer enfrontament amistós de pretemporada davant un equip clarament superior la Salle Montcada. El partit va acabar amb victòria de l’equip visitant, però va deixar bones sensacions a l’equip tortosí que enguany militarà a la segona catalana.

El Centre d’Esports Tortosa va culminar la primera setmana d’entrenaments amb el primer amistós de la pretemporada. El rival suposava una dura prova davant la Salle Montcada, equip de tres categories més que els tortosins i que milita a Primera Divisió Nacional.

Un partit que deixava satisfet a l’entrenador tortosí Nil Teruel, que es marca la permanència a segona catalana com a principal objectiu de la temporada. Per la seva banda Pau Lleixà, jugador i entrenador durant molts anys d’equip de base de l’entitat de la capital del Baix Ebre, es mostrava satisfet després de dues setmanes de treball i busca inculcar els mecanismes tàctics a l’equip.

El conjunt tortosí seguirà ara amb la posada a punt, de cara a la temporada que arrancarà el primer cap de setmana d’octubre rebent la visita del Poblenou B. El proper compromís amistós serà el setze de setembre quan es disputarà el quart Torneig Ciutat de Tortosa Joan Sabaté Geladó, que els enfrontarà al Cambrils de la Lliga Catalana.