Fer un debat intel·lectual i racional sobre el conflicte que viu Catalunya i, en especial, sobre el concepte de resistència política. És l’objectiu de la primera jornada de pensament crític a les Terres de l’Ebre que tindrà lloc a l’Ametlla de Mar el proper dissabte dia 8 a la sala d’actes de la confraria de pescadors.

El debat està organitzat pel col·lectiu En [email protected] Són un grup de filòsofs de les Terres de l’Ebre que es van començar a reunir després de l’1 d’octubre, preocupats per la falta d’un reflexió seriosa en torn al debat polític.

El moment del debat no podia ser més pertinent per l’Ametlla de Mar, que en les últimes setmanes ha estat al centre de la polèmica per la pintada d’un llaç groc a l’entrada de la població i la identificació per part de la policia dels responsables, entre ells el periodista Arcadi Espada.

Entre els ponents hi haurà el filòsof Xavier Antich i l’activista madrileny Ramon Cotarelo. Joaquim Ballabrera, Teresa Ferrer, Lluís Montull i Anna Zaera completaran la taula rodona.

Periodista.