El Centre de Tecnificació esportiva és tot un referent de país amb més de cinc esports tecnificats i que a més compta amb una residencia per quaranta esportistes, així com l’Institut i totes les instal·lacions com la sala d’esgrima o la pista d’atletisme. Unes infraestructures que enguany han permès acollir 630 esportistes, entre estades de cap de setmana i estiu, un centenar més que l’any anterior, que es van comptabilitzar  mig miler de persones. Una xifra que se suma a les 80 beques d’estudiants-esportistes que estudien a la capital del Montsià per compatibilitzar els seus estudis amb els entrenaments.

Un creixement que ara s’ha fet palès en una nova imatge. El centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre compta des d’aquest dimecres amb un nou logo, personalitzat, que l’identifica com a entitat pròpia. Es tracta d’un disseny minimalista, que representa el Delta i que canvia de color, del roig, al negre. Fins ara la imatge estava vinculada a la creu de l’àrea esportiva, però s’ha volgut dotar al centre de tecnificació d’una entitat pròpia pel pes que té al territori, sent l’únic a la demarcació.

Per continuar donant aquesta oferta, però també ampliar-la, l’ajuntament aposta per ampliar  les infraestructures i donar més i millor servei als usuaris.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez