El Club de Futbol l’Ampolla es va imposar en el triangular Vila de l’Ampolla, que arribava enguany a la desena edició. La Cava i l’Aldeana eren els altres conjunts que s’enfrontaven a l’equip amfitrió, que deixa molt bones sensacions en una pretemporada en la qual no ha perdut.

El Club de Futbol l’Ampolla es va imposar en el triangular que actuava com amfitrió i que arribava amb aquesta a la desena edició del Vila de l’Ampolla.

La Cava i l’Aldeana eren els convidats en aquesta ocasió i que obrien el foc en el primer partit, dos equips que es perfilen entre els candidats a lluitar per l’ascens de tercera catalana, amb triomf per la mínima pels aldeans que s’imposaven amb gol d’Àlex Alegre. Els blanc-i-blaus van buscar donar la rèplica amb rematades de Ferran, Manelet, Jose Mari o Sergi Grau, però no van trobar la fórmula per trencar el bon dispositiu defensiu dels de la Unió que s’imposaven per zero gols a un.

En el segon partit l’Ampolla va imposar la superior categoria davant el conjunt que havia perdut en el partit inaugural, la Cava. Van encarrilar el partit ben aviat transformant un penal comés sobre Gallego. Ell mateix s’encarregava de fer pujar el gol al marcador.

En el tercer compromís el conjunt ampollero i l’Aldeana es jugaven el títol amb avantatge per al conjunt local que s’havia imposat per dos a zero davant el conjunt deltebrenc, mentre que els aldeans els havien superat per un gol a zero. El duel va ser anivellat i tot i portar el pes del partit els d’Enric Alaixendri no van poder superar l’entramat defensiu dels de Josep Subirats, que tot i no poder endur-se el triomf del torneig, es van quedar en molt bones sensacions.

L’Ampolla tancava així una pretemporada immaculada on no han perdut partit. Ara serà l’hora de debutar a la lliga, en un partit exigent davant el Camarles.

Un partit que arrancarà al municipal de l’Ampolla diumenge a partir de les cinc de la tarda. En la segona jornada de lliga el conjunt ampollero visitarà el municipal del Vilar per enfrontar-se al Valls, equip que ha baixat de primera catalana.