La Rapitenca es va imposar en la quaranta-cinquena edició del Torneig Mariano Toha, en imposar-se per dos gols a un a la final a l’Amposta. Els rapitencs van superar sense dificultats al conjunt amfitrió, el Remolins-Bítem, a la semifinal per zero gols a tres. En l’altra semifinal els ampostins s’imposaven per un ajustat un a zero, en el torneig amb més tradició de l’estiu que tanca les proves de pretemporada.

La Rapitenca de primera catalana es va imposar en la quaranta-cinquena edició del torneig degà a les Terres de l’Ebre, el Mariano Toha que organitza la Unió Esportiva Remolins-Bítem. En el darrer test de la pretemporada, abans de l’inici de lliga, els rapitencs van oferir una molt bona imatge imposant-se per dos gols a un al Club de Futbol Amposta, en la final. Xavi Marqués amb un gran gol va obrir el camí de la victòria, que ampliava poc més tard Joan Sabaté després de convertir una pena màxima. Al segon temps Johan retallava distàncies per als ampostins, que malgrat tot no van tindre opció de remuntada.

Els de la capital del Montsià es van guanyar el passi a la final després de superar per un gol a zero, en la primera semifinal al Club Deportiu Tortosa, que encaixava la primera derrota de la pretemporada. Isaac amb una rematada des de l’interior de l’àrea traduïa el gol dels blanc-i-negres. Pol Benito va tindre l’empat a les seues botes en una rematada que es perdia al costat del pal, en un partit on el porter roig-i-blanc Selu va ser protagonista amb les seues aturades.

El partit més desequilibrat es va donar en la segona semifinal, on les dos categories de diferència entre Rapitenca i Remolins-Bítem es van posar de manifest. Els rapitencs ficaven terra de per mig als quatre minuts quan Nacho feia pujar el primer gol al marcador. Carles Tornel marcava el segon, mentre que Nacho convertia un penal per establir el definitiu zero a tres.

El conjunt de la Devesa va monopolitzar el lliurament de trofeus amb els guardons de màxim golejador per a Nacho, el de porter menys golejat per a Jose i el de millor jugador d’aquesta edició per a Xavi Marqués.