Amposta s’ha acomiadat de les seves festes majors amb el castell de focs artificials i el concert del grup Roba Estesa. Un final de festes per recordar aquests dies tan importants per molts ampostins i veïns. Durant les festes també s’han recordat als que no hi ha pogut estar, com són els presos polítics, que se’ls ha recordat amb uns llaços grocs al castell de focs artificials.

Els membres de l’organització i l’Ajuntament es mostren satisfets amb els resultats d’aquestes festes i en fan un balanç força positiu.  Han estat unes festes amb una gran varietat d’actes i, sobretot, participatives.

Unes festes majors que, des del govern municipal d’Esquerra d’Amposta, es comprometen a fer un pas més en el seu programa.  Un referent de festes de les Terres de l’Ebre que s’acomiada de les del 2018 i comença a preparar les de l’any que ve.