Resten dos setmanes per a l’inici de la temporada i el Club Deportiu Tortosa continua la pretemporada amb bones sensacions. Va guanyar el Roquetenc per 3 a 0 a casa i el tècnic German Inglés segueix perfeccionant el joc de l’equip.

El club va aprofitar aquest amistós per presentar la plantilla que competirà a segona catalana i des de la directiva asseguren que afronten la nova campanya “amb la il·lusió” i que esperen sigue “positiva”, però sempre amb el suport de l’afició.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.