El Club Deportiu Tortosa es va adjudicar dissabte el primer memorial Juan Tomàs Ballano, en superar al Jesús Catalònia i el Vinarós Club de Futbol.

Els roig-i-blancs van obrir el foc davant el conjunt vinarossenc al que van imposar-se per dos gols a zero, havent estat els autors del gols De la Torre i Alejandro Domínguez, amb dos dianes de molt bella factura.

Abans del segon partit entre el conjunt amfitrió, el Jesús Catalònia i el conjunt tortosí, van tenir lloc els actes d’homenatge a la figura del desaparegut davanter Juan Tomàs Ballano. Familiars, autoritats i directius van saltar al terreny de joc on es va fer entrega d’un ram de flors. Acte seguit es va fer la sacada d’honor a càrrec de la seua filla Noèlia.

Un dels moments més emotius de l’homenatge a Juan Tomàs Ballano, amb la seua dona i els seus dos fills Jordi i Noèlia. Foto: Premsa CD Tortosa

Un cop iniciat el partit els jesusencs van sorprendre dos cops avançant-se al marcador amb gols de Marc Prades i Lluís Espinach. Tot i això, els tortosins donaven rèplica mitjançant Pol Benito i Yllias, fins que a la mitja hora Marc Vilarroya culminava la remuntada que proclamava campions del primer torneig en record de Xixarro, al conjunt de la capital del Baix Ebre.

El tercer partit, tot i ser intranscendent acabava amb victòria dels de la Santa Creu per dos gols a un davant el Vinarós. Martí obria el camí del triomf en transformar una pena màxima als set minuts. Als vint minuts arribava el gol dels del Baix Maestrat que igualava el duel, fins que a tres minuts del final Quim Martínez aconseguia el definitiu 2-1.

FITXES TÈCNIQUES:

CD TORTOSA 2 – VINARÓS CF 0

CD TORTOSA: Selu, Cristian Díaz, Gerard Bes, Antonio Domínguez, Sergi Escoda, Alejandro Domínguez, Aleix Salvadó, Jordi Tomàs, De la Torre, Uri Benito, Dani Bel. A la banqueta: Ricard, Marco Pino (p.s.), Jordi Abelló, Aleix López, Pol Benito, Pardo, Illyas, Marc Vilarroya, Bonet.

VINARÓS CF: Lluc, Dani Segarra, Xiqui, Camí, Wifredo, Nando, Kiko, Espinosa, Hugo, Javi Esteller, Raül. A la banqueta: Guindi, Diego (p.s.), Rixi, Cristian, Moha Marc, Alejandro.

Àrbitre, Sr. Pau Roig Curto. Va amonestar als tortosins Antonio Domínguez i Uri Benito i al jugador vinarossenc Nando.

GOLS: 1-0, De la Torre (30′); 2-0, Alejandro Domínguez (41′).

Salutació prèvia entre el CD Tortosa i el Vinarós CF. Foto: Premsa CD Tortosa

CF JESÚS CATALÒNIA 2 – CD TORTOSA 3

CF JESÚS CATALÒNIA: Josep Martínez, Pau Puigdefàbregas, Enric, Víctor Vilaubí, Martí, Quim Bonet, Lluís Espinach, Leandro, Aleix Robert, Quim Martínez, Marc Prades. A la banqueta: Oriol, Gerard (p.s.), Roger Flores, Roger Mestre, Héctor, Moha, Pau Haro, Dani Fernández.

CD TORTOSA: Marco Pino, Cristian Díaz, Gerard Bes, Marc Vilarroya, Sergi Escoda, Alejandro Domínguez, Aleix Salvadó, Jordi Tomàs, Pol Benito, Uri Benito, Dani Bel. A la banqueta: Ricard, Selu, (p.s.), Jordi Abelló, Aleix López, Pardo, Illyas, Bonet.

Àrbitre, Sr. Pau Roig Curto. Va amonestar al local Martí i al visitant Alejandro Domínguez.

GOLS: 1-0, Marc Prades (1′); 1-1, Pol Benito (8′); 2-1, Lluís Espinach (9′); 2-2, Illyas (25′); 2-3, Marc Vilarroya (31′).

Formació dels dos conjunts el CF Jesús Catalònia i el CD Tortosa abans de disputar el partit. Foto: Premsa CD Tortosa

CF JESÚS CATALÒNIA 2 – VINARÓS CF 1

CF JESÚS CATALÒNIA: Josep Martínez, Enric, Oriol, Roger Flores, Martí, Dani Fernández, Pau Haro, Moha, Héctor, Marc Prades, Roger Mestre. A la banqueta: Pau Puigdefàbregas, Gerard (p.s.),  Quim Martínez, Leandro, Víctor Vilaubí, Quim Bonet.

VINARÓS CF: Diego, Javi Esteller, Camí, Dani Segarra, Wifredo, Nando, Hugo, Rixi, Espinosa, Moha, Raül. A la banqueta: Guindi, Lluc (p.s.), Marc, Cristian, Kiko, Alejandro.

Àrbitre, Sr. Pau Roig Curto. Va amonestar al jesusenc Oriol.

GOLS: 1-0, Martí (p) (7′); 1-1, Espinosa (22′); 2-1, Quim Martínez (42′).

Públic que es va donar cita per presenciar el I Memorial Juan Tomàs Ballano. Foto: Premsa CD Tortosa

Quan estem a tres setmanes de començar la temporada, el conjunt tortosí farà la presentació oficial de la plantilla el proper dimecres dia 15 davant el Roquetenc, mentre el Catalònia seguirà la seua posada a punt amb el desplaçament a Vall-de-roures el mateix dimecres.