El club twirling Alfacs va aconseguir uns resultats històrics al trenta-quatré campionat del món disputat als Estats Units a la població d’Orlando a Florida. La parella sènior formada Andrea Navarro i Anna Zafra, van aconseguir la quarta posició mundial per davant de potències internacionals. En júniors, Ilenia Sánchez i Patricia Moras van ser sisenes.

L’atleta Anna Zafra en competició individual va aconseguir una divuitena posició en la Modalitat Freestyle categoria Sènior i ha estat present a l’entrega de premis juntament amb la resta de semifinalistes.

Altres resultats de la delegació espanyola han estat els següents:

– Aura Güeto (L’Hospitalet, Junior Women): Vint-i-cinquena classificada.
– Paula López (L’Hospitalet, Junior Women): Semifinalista i 20a classificada
– Paula Megía (Blanes): Finalista i 10a classificada

 

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre