La Federació de Penyes del Barça a les Terres de l’Ebre prendrà part per segon any consecutiu en la trobada anual de penyes blaugrana que es fa coincidint amb el Gamper. Un torneig de futbol-7 en categoria benjamí i aleví, un torneig de Playstation i el Clashroyal seran algunes de les activitats que es realitzaran durant tot el cap de setmana, en una jornada de germanor enfocada a rejovenir les penyes culés.

Els equips de futbol formatiu de les penyes blaugrana tenen una cita important amb el torneig de futbol-7, que aquest any arriba a la tretzena edició. Serà la segona que hi participa la Federació de penyes ebrenca, entre els dies 13 i 14 d’agost als camps annexes del Miniestadi.

Es tracta d’una competició que conjuga la diversió i l’exercici amb els valors formatius que defineixen el fair play del Futbol Club Barcelona, amb diferents activitats. En la competició futbolística entren en joc les targetes del Valors i la finalitat es aconseguir contra més millor.

Hi prenen part més de 250 joves que gaudiran d’una experiència única canviant-se als vestidors del Miniestadi i tenint unes invitacions per poder entrar al Museu i fer tot el tour de visita a les instal·lacions.