Coincidint amb la roda de premsa prèvia al Ple, el Pdecat ha tornat a denunciar que l’equip de govern d’Esquerra d’Amposta no té projecte. Asseguren que s’està fent un malús del romanent de tresoreria i han tornat a criticar la manca transparència del govern d’Adam Tomàs. Unes crítiques que també fa la ciutadania, segons l’enquesta que han realitzat.

Una modificació pressupostària de nou criticada pel principal grup a l’oposició. Pel Pdecat, l’equip de govern d’Esquerra d’Amposta està gastant sense mesura, malutilitzant, diuen, el romanent de tresoreria de 6 milions d’euros que van deixar al 2015. Una nova mostra, asseguren, de la manca de projecte.

Uns arguments reforçats per l’enquesta on-line que han impulsat i que han contestat 265 persones. Les principals conclusions, segons exposa el Pdecat, denoten una insatisfacció de la ciutadania en el sistema sanitari, l’estat dels carrers i la ciutat en general. Entre altres, reclamen més carrils bici, pàrquings i un pla de mobilitat. Un 52% dels enquestats no aproven, de fet, a l’alcalde i, per extensió, al govern municipal.

El Pdecat també ha denunciat públicament de nou una manca de transparència. Han anunciat que acudiran al Síndic de Greuges si no reben l’informe demanat en diverses ocasions sobre el servei d’assessorament de les clàusules sol.