L’Amposta-Lagrama afrontarà una nova temporada a la Divisió d’Honor Plata, després d’assolir la permanència la temporada passada culminant una segona volta immillorable on van sumar 9 victòries en 12 partits disputats, que els permetia acabar en vuitena posició.

El calendari, que ja s’ha sortejat a la Federació Espanyola, ha deparat un inici de lliga per al conjunt ampostí, complicat i a la vegada exigent.

El campionat s’iniciarà el proper 16 de setembre i clourà el 7 d’abril de 2019. En la primera jornada les de la capital del Montsià visitaràn al Sant Quirze, mentre en l’estrena a casa en la segona jornada rebràn la visita de l’Elda, tercer classificat la lliga passada. Tancaran la lliga amb el desplaçament a València, a la pista del Mislata.

Enguany les novetats que trobaran a la lliga són el Muchoticket Puchi, que tot i haver-se mantingut a la categoria han renunciat a la categoria, i el Servigroup Benidorm que ha ascendit de la temporada passada. El conjunt aragonés de l’Unizar Dominicos i l’Associació Lleidatana, tot i ocupar posicions de descens el curs passat, han mantingut la plaça a la categoria.

No s’esperen excessius canvis a la plantilla que va acabar el curs passat i l’objectiu se centrarà en mantindre la categoria, però sense renunciar a res i no passar les engúnies de la primera volta del curs passat.

La plantilla inciarà la pretemporada el proper 20 d’agost i té previst disputar un triangular de preparació i un amistòs, curiosament davant el Sant Quirze rival amb qui obrirà la lliga aquesta temporada.