Leo López ja ha dirigit el primer entrenament com a tècnic del Futbol Club Ascó. El club riberenc ha encetat ja la pretemporada amb tota la plantilla sobre el terreny de joc. Als catorze jugadors que han renovat se sumen les cinc noves incorporacions. Amb tot, encara s’esperen més moviments a l’equip.

En l’apartat de renovacions ens trobem la d’Àrtur Godia que seguirà defensant els colors verds en la seva quinta temporada al club. Al jugador lleidetà s’afegeix Enric Bernat en la que significarà la seva segona temporada. Peke i Masqué renoven després de dos temporades i Héctor Garcia i Dani Pujol encaren la segona temporada igual que Jani, que repeteix al primer equip després de passar per les categories inferiors. En la línia defensiva han renovat els laterals Riki, Pato per banda dreta i Dani Argilaga per banda Esquerra, i el central Jose Ramon. En la davantera renova l’ampostí Víctor Bertomeu en la seva quarta temporada al conjunt asconenc. I en la porteria, Sergio López i Eudald, que seguirán defensant els colors verds.

D’altra banda, el FC Ascó ha fet cins nous fixatges per afrontar la nova temporada. El defensa Víctor Miranda, procedent del Reus B que jugava a 3ª divisió, el mig campista Xavi Jaime que també ve del filial roig-i-negre, i per la davantera arribaran a defensar els colors verds l’ex de la Pobla Mafumet Gabri Vidal, l´ex del Vilafranca Sardà i per últim el conjunt asconenc ha pogut lligar el fixatge estrella finsal moment el de Diego Gomez-Pantoja, procedent del Montijo d’Extremadura.

Els primer partit de pretemporada del primer equip es disputarà aquest dissabte al camp del Cambrils, contra el Reus B, El proper dimecres ho farà al camp del Camarles.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.