Deltebre acull la segona edició de les jornades gastronòmiques del Musclo del sis fins al vint-i-dos de juliol. Al llarg d’aquests disset dies, quinze restaurants del municipi ofereixen menús que se centren amb el producte estrella i que oscil·len entre els 16 i 40 euros.
El regidor de Comerç Francisco Castro qualifica la campanya d’aquest any com a favorable: “El musclo del Delta ha guanyat molt en qualitat, en renom, té molt una venta favorable i enguany podem estar contents de que els productors del musclo estan fent una bona campanya del musclo.” Les jornades tenen l’objectiu de donar una empenta al turisme de Riumar. A més, com a novetat la III Diada del Musclo que es va celebrà el passat dijous 12 a la plaça Europa de Riumar va ser la presentació del nou disc de Montse Castellà.
Aquests disset dies que el musclo és el protagonista del municipi tenen l’objectiu de posar en valor aquest producte local. Al llarg de l’any Deltebre tira endavant diferents jornades que giren al voltant de productes autòctons com la tellerina, l’arròs, l’ànec, la Mescla.