L’ajuntament de Deltebre ha presentat als sectors socials i econòmics del poble el nou Pla d’Ordenació Urbana Municipal, que va ser aprovat inicialment pel ple el passat dimarts. Ho han fet acompanyats del director general d’Habitat Urbà i Territori. El POUM ha estat redactat pels tècnics del departament de Territori i Sostenibilitat.

El nou planejament urbanístic projecte una ciutat jardí, respectuosa amb el medi deltaic, d’alçades baixes i poca densitat. Permetrà desenvolupar algunes zones del municipi econòmica i turísticament. I sobretot, aposta per solucionar el que ha estat una de les principals reclamacions dels veïns. Poder construir en una finca que ha quedat repartida en herència.

A partir de la propera setmana es faran presentacions públiques als barris de Deltebre. També s’obrirà una oficina a la biblioteca per atendre dubtes i recollir suggeriments dels veïns.

Periodista.