Els xiquets i xiquetes cuinant al benifex júnior 2018

El conreu de la fruita dolça és un dels més típics a la Ribera d’Ebre. Cada any, un municipi de la comarca, Benissanet, acull la fira de l’auberge per posar en valor aquest producte local.

Desenes de parades d’agricultors i productors van estar presents durant el cap de setmana i que a més es va complementar amb activitats paral·leles com un concurs d’aperitius i l’obra de teatre, en clau d’humor, Ruth i Mercè separades…i què?

Benixef júnior

Una altra d’aquestes activitats, i amb més participació és el benixef júnior, un concurs de cuina per xiquets i xiquetes que té com a ingredient principal l’auberge. Enguany, ha guanyat Ariadna Pujol amb un coc amb dolç de llet.

 

 

 

 

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.