Setze municipis seu del territori, 33 disciplines esportives3.622 esportistes de 26 nacionalitats1.000 jutges i representats internacionals1.000 periodistes3.500 voluntaris i més de 150.000 espectadors són les xifres dels XVIII Jocs Mediterranis, Tarragona 2018 que se celebren del 22 de juny a l’1 de juliol.

Més d’una cinquantena de professionals dels mitjans locals, coordinats per La Xarxa de Comunicació LocalTAC12 i Canal Terres de l’Ebre, ens informaran diàriament de totes les competicions esportives i entrevistaran els protagonistes en el desplegament més gran fet mai per les televisions de proximitat i La Xarxa.

L’equip estarà present a les seus dels jocs: Altafulla, Barcelona, Calafell, Cambrils, Castelldefels, Constantí, el Morell, el Vendrell, la Pobla de Mafumet, la Selva del Camp, Reus, Salou, Tarragona, Torredembarra, Valls i Vila-seca. Des d’aquestes ciutats es retransmetran en directe les competicions de triatló, esgrima, lluita, halterofília, taekwondo, judo, gimnàstica rítmica, ciclisme, tenis o boxa, entre d’altres.

Continguts televisius:

De 23 al 30 de juny

  • Quatre blocs informatius de 27 minuts (13h, 15h, 17h i 21h) amb l’actualitat i connexions amb els punts d’interès amb competicions en marxa. Informatiu esportiu presentat per Eduard Batlles (VOTV) i Anna Freixa (La Xarxa)
  • Som mediterranis‘ (de 22.30h a 23.30h), un programa resum de la jornada amb tots els resultats, l’anàlisi, les millors històries i les imatges més espectaculars conduït per Sergi Amat (TAC12) i Laia Riverola

Cerimònies d’inauguració i clausura

  • Divendres, 22 de juny, a partir de les 20.30h, cerimònia inaugural
  • Diumenge, 1 de juliol, a les 20h, cerimònia de clausura

Podeu consultar totes els horaris de les competicions esportives a la graella de programació de Canal Terres de l’Ebre: www.ebredigital.cat/graella o a la imatge adjunta amb les competicions més destacades.

📺 A partir d'aquest divendres viu els Jocs Mediterranis 2018 a Canal Terres de l'Ebre. Amb un àmpli desplegament tècnic i humà, podràs seguir les millors competicions esportives del moment: natació, judo, taekwondo, tennis, boxa, esgrima, triatló…✅Aquest divendres a les 20.30h, no et perdis la cerimònia inauguració.👉 I DURANT 10 DIES🏅Retransmissions esportives i informatives en directe🏅Programes monogràfics especials🏅Més de 100 professionals acreditatsViu els els #JocsMediterranis a Canal Terres de l'Ebre. Sintonitza'ns!

Publiée par Canal Terres de l'Ebre sur Mercredi 20 juin 2018