La Ràpita és l’últim municipi del Delta de l’Ebre que faltava per celebrar una festa de la plantada de l’arròs. Aquest dissabte els arrossars pròxims al nucli urbà acolliran la primera que celebra el municipi del Montsià. Entre les 9h del matí i la 13.30h , es podrà gaudir activitats molt diverses: jocs tradicionals, tallers de cuina de l’arròs, demostracions de tasques del camp o d’una mostra d’anellament d’ocells. La festa l’organitza la Fundació Plegadis a les seves noves instal·lacions i servirà per donar-se a conèixer.

La Fundació Plegadis és un projecte que naix per fer divulgació de la riquesa medi ambiental del delta de l’Ebre a través del turisme sostenible, la formació i els projectes científics. Amb col·laboració amb el Parc Natural del Delta, Plegadis impulsaran la recuperació les poblacions d’espècies amenaçades, com ara l’òliba o la tortuga d’estany.

Periodista.