La nova direcció a la Universitat Rovira i Virgili es marca com a objectiu a curt o mitjà termini recuperar els estudis de màster al Campus Terres de l’Ebre. Així ho va avançar divendres la nova rectora, Maria José Figueras, en la primera visita al centre tortosí després que fos escollida a les eleccions al rectorat. Figueras va insistir que mantindran els estudis actuals i miraran d’incorporar-ne de nous, segons la demanda i les necessitats del territori, i va remarcar que volen recuperar estudis de màster, després que el campus en deixés d’impartir fa uns anys.

D’altra banda, també va assenyalar que volen millorar l’ensenyament, mitjançant l’acompanyament dels alumnes que ja han finalitzat els estudis en el procés per inserir-se laboralment.

La visita també va servir per presentar el nou director del Campus: Jordi Sardà, professor d’economia al centre i vicerector. D’altra banda, Figueras va manifestar la voluntat per descentralitzar les reunions del consell de govern, i fer-les rotatòriament en cada un dels campus de la URV arreu de la demarcació.

Periodista.