Els Bombers de la Generalitat van poder donar el foc per controlat a  les històriques drassanes Nicolau de la Ràpita a les tres de la matinada. Rebut l’avís quan passaven set minuts de les nou del vespre, una dotzena de dotacions de Bombers van actuar en l’incendi, que ha cremat completament el conjunt de naus de producció de vaixells de 2.000 metres quadrats. A l’exterior de la parcel·la han cremat també vaixells, remolcs i material divers. Aquest matí encara quedaven punts calents al perímetre a dins i tres vehicles d’aigua de Bombers de la Generalitat han estat remullant la zona des de fora ja que hi havia  perill que la nau pogués col·lapsar.

Cap a tres quarts de dotze del migdia el foc s’ha donat per extingit i les dotacions de Bombers s’han retirat de la zona. Una persona ferida menys greu ha estat traslladada a l’Hospital d’Amposta pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Al lloc dels fets també hi van treballar cinc unitats dels Mossos d’Esquadra.
Dues persones de l’habitatge del costat de la nau van ser desallotjades i, segons els Mossos d’Esquadra, ja han pogut tornar al seu domicili. Des de fa unes hores, també s’ha pogut reobrir la circulació a la TV-3408, que aquesta nit havia estat temporalment tallada a causa de l’incendi.
https://www.youtube.com/watch?v=Z32uvcw6tLg&feature=youtu.be

Autor:

Periodista.