Inaugurades les obres de millora de la seguretat en un tram d’1,7 quilòmetres de la carretera T-2237, que connecta Vinebre amb la Palma d’Ebre. Executades per la Diputació de Tarragona, la inauguració oficial d’aquesta millora s’ha dut a terme aquest dissabte al matí, en un acte encapçalat pel president de la institució supramunicipal, Josep Poblet, juntament amb l’alcalde de la Palma d’Ebre, Gil Martí; la tinent d’alcalde de Vinebre, M. Pilar Rams; els diputats de la Diputació Salvador Ferré, Joan Piñol i Francesc Barbero i representants dels ajuntaments i de les entitats de tots dos municipis.

En concret, els treballs a la T-2237 s’han realitzat des del barranc de la Vall dels Gorraptes fins al punt quilomètric 3,532 i han consistit en la millora del traçat de la via i dels vorals i l’ampliació de la carretera fins a 7 metres. A banda d’aquest tram, també s’han executat 1.380 metres més de cunetes transitables entre Vinebre i l’inici del condicionament. En conjunt, aquestes obres han permès guanyar en seguretat viària en aquesta carretera de la Ribera d’Ebre.

Durant la jornada inaugural, al municipi de La Palma d’Ebre, el president de la Diputació també ha destapat una placa commemorativa dedicada a les víctimes de la Guerra Civil i de la postguerra.

Periodista.