El Centre Cívic de Ferreries, ha acollit la Nit dels Campions a les Terres de l’Ebre. Una de les tretze nits pels campions que organitza la Federació Catalana de Futbol fins al proper dimecres. Dos-centes cinquanta persones van emplenar de gom a gom la sala, on es van lliurar els diferents trofeus i reconeixements especials.

El mes de juny es tranforma en un mes de reconeixements per als clubs i equips de futbol. La federació catalana va tornar a organitzar la ‘nit dels campions’ destinada a premiar els equips que han acabat al capdamunt de les classificacions dels seus respectius grups i categories.

A més, es va retre homenatge als directius que s’han acomiadat després de vàries temporades al capdavant dels clubs. També es va guardonar a Rocha, jugador de futbol que, amb 49 anys, continua en actiu a la Unió Esportiva Deltebre de quarta catalana.

El premi fair play va recaure en el benjamí de l’Olímpic Móra d’Ebre per no deixar de competir, tot i haver rebut golejades. Especial protagonisme van tindre les campanyes de sensibilització que ha enjegat la Federació Catalana de Futbol amb un lloc destacat per la campanya Orgullosa.

L’acte va tindre lloc al centre cívic de ferreries de Tortosa que va aplegar 250 persones entre jugadors, entrenadors i directius dels diversos equips de futbol i futbol sala de les Terres de l’Ebre.