Diumenge va tenir lloc a la Ràpita la Marxa Camí dels Bandolers 7.0. Una prova de BTT puntuable per al circuit de la modalitat i que era la tercera que es desenvolupava de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre. Eric Gil i Arantxa Salvadó van ser els més ràpids en cobrir el circuit.

La Ràpita va acollir diumenge al matí la Marxa Camí dels Bandolers 7.0, tercera prova puntuable per al circuit 2018 de la Xallenger de BTT a les Terres de l’Ebre.

La cursa que va tenir el punt d’inici i la línia d’arribada situats davant el pavelló municipal, va comptar amb 260 bikers que van donar inici a la prova a partir de les nou del matí.

El recorregut va tenir lloc fins a la fàbrica del ciment per l’antiga carretera N-340, per senderes i corriols de la serralada del Montsià. Tenien la possibilitat de fer 40 quilòmetres en la versió llarga i 28 en la curta.

141 bikers van creuar la línia d’arribada sent el més ràpid Eric Gil, amb un crono d’una hora i quaranta-dos minuts. Un minut més tard Miquel Escolà el seguia fent-se amb la medalla de plata, mentre era tercer Víctor Espuny.

En fèmines la més ràpida de la cursa era Arantxa Salvadó, amb un registre de dos hores i quinze minuts. La van seguir Rosa Muixí i Núria de la Vega.

Pel que fa al circuit curt 113 inscrits, dels que la van completar 103. La victòria va ser per César Boix i Eva Sans.

La propera cita, amb la quarta prova puntuable del circuit ebrenc, tindrà lloc a la Ribera d’Ebre amb la Xallenger de l’Auberge de Benissanet, el proper dia 1 de juliol.