Gerard Subirats va confirmar que la Baja TT Dehesa d’Extremadura és la seva prova favorita del calendari Campionat d’Espanya de Ral·lis Tot Terreny (CERTT) i va protagonitzar la seva millor actuació des que pilota el seu Toyota Hilux Overdrive. El del SB Hotels Rally Team va concloure el pròleg i les quatre especials cronometrades com el tercer millor espanyol classificat de la seva categoria T1 i cinquè absolut.

La participació de Gerard Subirats en la prova extremenya es va basar en una encomiable regularitat al volant del seu flamant pick-up, tot i veure’s afectat per un fort refredat que a punt va estar d’impedir-li prendre la sortida. Malgrat això, el pilot de Tortosa establert a Barcelona es va moure les dues jornades de competició entre el top 10 de T1 i molt a prop de les posicions davanteres del CERTT en la seva categoria. La clau: una sòlida conducció, cap error de navegació i una total fiabilitat de la seva Hilux preparat per DKR Raid Service.

“Estem súper contents perquè el cap de setmana pintava realment malament per culpa del refredat que fins i tot em va impedir estar a la cerimònia de sortida. Però, per sort, em vaig recuperar ràpid per poder disputar el meu ral·li favorit i el més bonic de tot el campionat”, explicava Gerard Subirats, molt feliç després de mantenir la seva idíl·lica relació amb la prova de Badajoz en què fa un any va acabar quart després d’una altra gran actuació personal.
En el seu retorn a Extremadura, el SB Hotels Rally Team va completar els més de 425 quilòmetres cronometrats pels camins de Badajoz a 6 hores 22minuts  52 segons. Una marca que li permetia finalitzar com a tercer millor espanyol classificat en la categoria T1. Aquesta mateixa posició és la que passa a ocupar en la general provisional del CERTT, amb 102 punts acumulats en els tres ral·lis disputats fins ara. Remunta doncs dos llocs i figura a només 4 punts del segon i a 25 del líder.

“Sentim una gran satisfacció perquè cada dia ens trobem més còmodes amb el nou Hilux, però també estem sorpresos per aquest fantàstic resultat, que arriba abans del previst. El nostre objectiu era anar acumulant quilòmetres i adaptar-nos al cotxe per arribar a la Baixa Aragó el millor preparats possible. Encara estem en ple procés d’aprenentatge i tenim molt marge de millora”, reconeix Subirats.

El SB Hotels Rally Team està superant les seves expectatives inicials i arribarà amb la moral pels núvols a la Baixa Aragó, a disputar del 20 al 22 de juliol pels voltants de Terol. Serà la gran cita de la temporada per Gerard Subirats que espera treure màxim partit del seu Toyota Hilux Overdrive amb el que s’està convertint en protagonista destacat del CERTT 2018.

Sobre SB Hotels – Mediterranean Urban Concept:

La cadena hotelera de Subirats Bureau compta amb 8 hotels ubicats a Barcelona, ​​Tarragona i Terres de l’Ebre. El més recent de tots ells és l’Hotel SB Glow, amb un estàndard de qualitat de 4 * superior i inaugurat fa menys d’un any a la capital barcelonina. El leitmotiv d’aquesta cadena és el Mediterranean Urban Concept. Hotels que es caracteritzen per un tracte al client, una gastronomia i un estil de vida mediterrani sense renunciar a les bondats d’un hotel urbà i situat en una posició estratègica. Actualment, l’empresa ofereix al mercat 1.492 habitacions i 3.141 places hoteleres.

Barcelona: SB Diagonal Zero, SB Glow, SB Icaria, SB Plaça Europa, SB BCN Events
Tarragona: SB Ciutat de Tarragona, SB Express
Terres de l’Ebre: SB Corona Tortosa

www.sbhotels.es

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez