Històric doblet de Gas Gas a la prova del mundial disputada aquest cap de setmana al Japó. Jeroni Fajardo es va alçar amb el títol per davant del pilot ulldeconenc Adam Raga i Takahisa Fujinami, mentre diumenge, es va disputar la segona prova puntuable amb victòria de Jaime Busto.

Malament han començat les coses per Adam Raga al Mundial a l’aire lliure. En les dos proves disputades el cap de setmana al Japó al circuit de Motegui, Raga no ha començat amb bon peu i s’ha vist relegat a la quarta posició provisional.

Dissabte va arrencar el mundial amb la primera prova puntuable que va dominar Jeroni Fajardo, nou anys més tard d’aconseguir la seua primera victòria. Raga va ser segon, mentre Fujinami quedava en tercera posició.

Diumenge es va disputar la segona prova puntuable amb triomf del pilot de Gas Gas Jaime Busto, que va pujar per primera vegada al calaix més alt del podi, amb 19 punts de penalització. El van seguir a tres punts de diferència l’actual campió del món Toni Bou, mentre va ser tercer amb 24 punts Adam Raga.

Després de l’històric doblet a terres nipones, la classificació general del mundial queda liderada per Toni Bou amb 50 punts, seguits per Busto i Fajardo amb dos punts menys, mentre Adam Raga queda en quarta posició amb 43 punts.

La propera cursa es disputarà a Andorra els propers 16 i 17 de juny.

https://www.youtube.com/watch?v=GTLwzdOUsvw