El grup municipal de CiU presenta al ple d’Amposta d’aquest dilluns al vespre una moció de suport a la nova Associació de criadors de brau de les Terres de l’Ebre per facilitar la implantació del projecte de museïtzació del bou brau al terme municipal d’Amposta. Precisament, el principal grup a l’oposició ha volgut aprofitar la roda de premsa prèvia al Ple per denunciar manca de transparència de l’equip de govern d’Esquerra i un ús partidista de les xarxes socials de l’Ajuntament. Posen exemples, com el retard en el lliurament d’informes que han sol·licitat. També qüestionen el Pla director de pluvials, amb discrepàncies públiques entre el govern municipal i la Comunitat de Regants del Canal de la Dreta de l’Ebre.

Paral·lelament, asseguren que en la darrera edició de la Festa del Mercat a la Plaça se’ls va vetar, no deixant-los instal·lar una taverna. Sobre la cita de recreació històrica, alerten que ha triplicat el pressupost sense que reverteixi a la ciutadania.

Autor:

Periodista.